- 3 cullerades de farina de cigrons
- entre 8-10 cullerades d'aigua
- 1 patata bastant gran
- 1 ceba
- sal i oli
- recomanable si li afegiu carbassó o altres verdures.
COM HO FEM?
- Poseu a fregir la patata tallada.
- Quan estigueu en mitja coacció afegiu la ceba i deixeu que es faci conjuntament amb la patata. Treu-ho del foc quan creguis que està en el teu gust. Deixar que treguin l'oli en un colador o sobre d'un paper absorvent.
- En un bol barregeu la farina de ciggrons amb l'aigua que anirem tirant poc a poc, mentres l'anem barregan. Té que quedar espesa i afeguim una mica de sal.
- A continuació barreguem la patata i la ceba amb la farina de cigrons que tenim en el recipient.
- Posem tot en el foc (lent), amb una paella amb una miqueta d'oli i afegim la barregar dintre.
- Quan creiewm que està en el nostre gust la treiem del foc.
No hay comentarios:
Publicar un comentario