martes, 17 de mayo de 2016

TRUITA DE PATATES

INGREDIENTS:


  • 3 cullerades de farina de cigrons
  • entre 8-10 cullerades d'aigua
  • 1 patata bastant gran
  • 1 ceba
  • sal i oli
  • recomanable si li afegiu carbassó o altres verdures.
COM HO FEM?
  1. Poseu a fregir la patata tallada.
  2. Quan estigueu en mitja coacció afegiu la ceba i deixeu que es faci conjuntament amb la patata. Treu-ho del foc quan creguis que està en el teu gust. Deixar que treguin l'oli en un colador o sobre d'un paper absorvent.
  3. En un bol barregeu la farina de ciggrons amb l'aigua que anirem tirant poc a poc, mentres l'anem barregan. Té que quedar espesa i afeguim una mica de sal.
  4. A continuació barreguem la patata i la ceba amb la farina de cigrons que tenim en el recipient.
  5. Posem tot en el foc (lent), amb una paella amb una miqueta d'oli i afegim la barregar dintre. 
  6. Quan creiewm que està en el nostre gust la treiem del foc.


No hay comentarios:

Publicar un comentario