miércoles, 25 de mayo de 2016

Macarrons amb carn

INGREDIENTS:


  • Macarrons
  • Salsa de tomata
  • Carn picada (barreja de porc i vedella)
  • Ceba
  • Oli 
  • Sal
PROCEDIMENT
  1. Omplir una cassola amb aigua i l'escalfem
  2. Quan veiem que bull, hi posem una mica de sal.
  3. Quan comença a bullir del tot, hi fiquem els macarrons.
  4. Mentre es fa, hi posem oli.
  5. Poseu-hi una tapa i es farà més ràpid.
  6. Quan estiguin fets, ho passem pel colador i els passem per aigua.
  7. Tallem la ceba i la passem per la cassola fins que quedi daurada.
  8. Posem oli i afegim la carn a la paella.
  9. Quan quedi marró, hi posem la tomata.
  10. Posem els macarrons amb la salsa i la carn a la cassola.
Quina bona pinta! Facilíssim!



No hay comentarios:

Publicar un comentario