- 400g d'espinacs
- 1/2 ceba
- 1 pera
- 1/2 poma
- 1 grapat d'atmelles
- sal
- pa ratllat
- oli
COM HO FEM:
- Bullim els espinacs fins que estiguin tous. Els escorrem bé perquè treguin tota l'aigua.
- En una casola o paella coem la seva tallada de manera petitona.
- Afeguim la poma i la pera tallada i la coem fins que quedi cuita, juntament amb la ceba.
- Pelem les atmelles i les piquem amb un morter. Les afeguim a la paella juntament amb els espinacs ben escorreguts.
- Movem i seguim coent els espinacs, la poma i la pera fins que quedin tot ben barrejat.
- Ara posem els espinacs en una plata ben estirats fins que es refredin.
- Una vegada freds fem la forma de les croquetes i les arrebossem directament amb el pa ratllat.
- Les fregim en oli i les escorrem en paper absorvent.
No hay comentarios:
Publicar un comentario