martes, 17 de mayo de 2016

CROQUETES D'ESPINACS, PERA I POMA

INGREDIENTS:


  • 400g d'espinacs
  • 1/2 ceba
  • 1 pera
  • 1/2 poma
  • 1 grapat d'atmelles
  • sal
  • pa ratllat
  • oli
COM HO FEM:

  1. Bullim els espinacs fins que estiguin tous. Els escorrem bé perquè treguin tota l'aigua.
  2. En una casola o paella coem la seva tallada de manera petitona.
  3. Afeguim la poma i la pera tallada i la coem fins que quedi cuita, juntament amb la ceba.
  4. Pelem les atmelles i les piquem amb un morter. Les afeguim a la paella juntament amb els espinacs ben escorreguts.
  5. Movem i seguim coent els espinacs, la poma i la pera fins que quedin tot ben barrejat.
  6. Ara posem els espinacs en una plata ben estirats fins que es refredin.
  7. Una vegada freds fem la forma de les croquetes i les arrebossem directament amb el pa ratllat.
  8. Les fregim en oli i les escorrem en paper absorvent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario