- 2 tasses i mitja de gluten de blat (la tassa ha de ser de la mesura d'un tallat)
- 1 cullerada de farina de cigró
- 1 culleradeta de nou moscada
- 2 cullerades de caldo de cerdures en pols o 1 pastilla de caldo
- 2 culleraes de pols de ceba
- 1 culleradeta de pebre
- 1 culleradeta d'orenga
- 1 culleradeta de sal
- 2 tasses i mitja d'aigua freda (recomenable que sigui molt freda)
- 4 dents d'all (recomanable si estàn xefats)
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- 3 cullerades de salsa de soja
COM HO FEM?
- En un bol gran barrejeu tots els ingredients secs.
- A part barrejar l'aigua amb les alls, l'oli i la salsa de soja.
- Has d'anar afegint la barrejar al bol on hi tenim els ingredients secs fins formar una massa menejable.
- Formar cilindres de massa d'aproximadament 15 cm de llarg per 2 de diàmetre, i colocar-ho sobre de paper d'alumini i enrrollar-ho. Enrollar també els extrems per tancar-ho bé.
- Poseu els paquets en una placa de forn, ben juntes i cuineu-ho al forn durant 20 minuts a 190 graus.
- Un cop cuites, treu-les del forn i treu el paper que les cobreis. Ara ja les pots cuinar al teu gust: al vapor, fregides...
No hay comentarios:
Publicar un comentario