- 5 tomàquets madurs
- 1/2 de pebrot vermell petit
- 1/2 ceba tendra
- 1 cogombre petit
- 1 all
- 1 i 1/2 cullerada d'oli d'oliva
- 1 pessic de sal
- 1 rajolí de vinagre de poma
- aigua mineral freda
- 1 poma (l'heu de tallar)
COM EL FEM?
- Netegeu els tomàquets i el pebrot, peleu l'all, la ceba i el cogombre i talleu-ho tot a trossos.
- Poseu totes les verdures trossejades dins del vas de la batedora. Tritureu-ho fins que quedi ben fi.
- Passeu les verdures triturades per un colador a un altre bol per tal que ens quedi una textura més fina.
- Afegiu-hi la sal, l'oli i el vinagre i torneu-ho a triturar.
- Afegiu l'aigua necessa`ria fins que el gaspatxo quedi amb la consistència que volgeu.
- Tapeu el recipient amb un plàstic momldejable i deixeu-lo reposar a la nevera un parell d'hores.
No hay comentarios:
Publicar un comentario