miércoles, 11 de mayo de 2016

GASPATXO DE TOMÀQUET AMB POMA

INGREDIENTS:


  • 5 tomàquets madurs
  • 1/2  de pebrot vermell petit
  • 1/2 ceba tendra
  • 1 cogombre petit
  • 1 all
  • 1 i 1/2 cullerada d'oli d'oliva 
  • 1 pessic de sal
  • 1 rajolí de vinagre de poma
  • aigua mineral freda 
  • 1 poma (l'heu de tallar)
COM EL FEM?
  1. Netegeu els tomàquets i el pebrot, peleu l'all, la ceba i el cogombre i talleu-ho tot a trossos.
  2. Poseu totes les verdures trossejades dins del vas de la batedora. Tritureu-ho fins que quedi ben fi.
  3. Passeu les verdures triturades per un colador a un altre bol per tal que ens quedi una textura més fina.
  4. Afegiu-hi la sal, l'oli i el vinagre i torneu-ho a triturar.
  5. Afegiu l'aigua necessa`ria fins que el gaspatxo quedi amb la consistència que volgeu.
  6. Tapeu el recipient amb un plàstic momldejable i deixeu-lo reposar a la nevera un parell d'hores.



No hay comentarios:

Publicar un comentario