- 400g de farina integral
- 20g de llevat fresc
- 1 cullerada escassa d'oli d'oliva
- una cullerada i mitjà de sal d'herbes
- 250ml d'aigua ( recomanable si es tèvia)
- llavors de lli i de pipes
COM HO FEM:
- En un bol posem la farina, les llavors de lli i de pipes, la sal, l'oli i el llevat fresc que anirem desfent amb els dits i barrejant amb la farina.
- Un cop la farina tingui tots els ingredients, hi anirem afegint aigua amb una mà, i amb l'altre anirem barrejant i amassant fins a fer una bola no massa consistent.
- Deixarem la bola reposar dins del bol, que taparem amb un drap net.
- Al cap d'unes 2 hores la massa haurà augmentat més del doble.
- En una placa d'anar al forn hi espolsarem una mica de farina i hi posarem la massa de farina. No cal amassar-la, només s'ha de treure del bol i posar-la sobre la placa, com si volguéssim fer una coca.
- La enfornarem a la meitat del forn a 250 graus, fins que creieu que esta en el vostre gust.
No hay comentarios:
Publicar un comentario