martes, 17 de mayo de 2016

PA XAPAT D'ESPELTA

INGREDIENTS:


  • 400g de farina integral
  • 20g de llevat fresc
  • 1 cullerada escassa d'oli d'oliva
  • una cullerada i mitjà de sal d'herbes
  • 250ml d'aigua ( recomanable si es tèvia) 
  • llavors de lli i de pipes
COM HO FEM:
  1. En un bol posem la farina, les llavors de lli i de pipes, la sal, l'oli i el llevat fresc que anirem desfent amb els dits i barrejant amb la farina.
  2. Un cop la farina tingui tots els ingredients, hi anirem afegint aigua amb una mà, i amb l'altre anirem barrejant i amassant fins a fer una bola no massa consistent.
  3. Deixarem la bola reposar dins del bol, que taparem amb un drap net.
  4. Al cap d'unes 2 hores la massa haurà augmentat més del doble.
  5. En una placa d'anar al forn hi espolsarem una mica de farina i hi posarem la massa de farina. No cal amassar-la, només s'ha de treure del bol i posar-la sobre la placa, com si volguéssim fer una coca.
  6. La enfornarem a la meitat del forn a 250 graus, fins que creieu que esta en el vostre gust.


No hay comentarios:

Publicar un comentario