miércoles, 25 de mayo de 2016

Cupcakes

Vols preparar uns cupcakes boníssims amb xocolata? Doncs ara et diem els ingredients:

INGREDIENTS 
MASSA
  • Barra de mantega a temperatura ambient
  • Dos tasses i mitja de farina
  • Una cullerada de llevadura
  • Mitja tassa de sucre
  • Dos ous
  • Vainilla líquida
  • Una mica de sal
  • Mitja tassa de llet
  • Motlle de cupcakes
  • Pirotines (paper pels cupcakes)
GLACEJAT:
  • Formatge cremós (Philadelphia) Temperatura ambient
  • Mantega sense sal Temperatura ambient
  • Vainilla
  • Sucre glass
  • Nutella
I ara, us direm pas a pas el que heu de fer:

PROCÉS  de la MASSA

(Precalentar el forn 15 minuts abans del pas 7) 180º
  1. Agafem un bol i li posem farina, llevadura i sal
  2. Ho passem per el colador perquè no quedi cap grumoll.
  3. A poc a poc, en un altre recipient, hi posem el sucre amb la mantega i batem.
  4. A la barreja hi posem dos ous i batem.
  5. Afegeix la barreja de la farina i anem alternant amb la llet i la farina i aixi succesivament.
  6. Afegim la vainilla.
  7. Posem els pirotines al motlle i la massa als pirotines una mica més de la meitat.
  8. Posar els cupcakes al forn durant 25 minuts.
  9. Posar un escuradents i si surt nét, vol dir que ja estan fets.
PROCÉS del GLACEJAT

  1.  Posem la mantega i el formatge cremós.
  2. Afegim el sucre glass amb un colador (2 tasses aprox.)
  3. Afegim la vainilla
  4. Afegim 3 o 4 cullerades de Nutella.
  5. Fem un forat al mig del cupcake i hi posem o bé el glacejat, o un ferrero rocher.
  6. Posem el glacejat dins una bossa de plastic i tallem una cantonada, d'aquesta manera sortirà el glacejat pel forat.
  7. Posem el glacejat amb la bossa per sobre el cupcake.
  8. I finalment, els decores, si vols.
I això és tot. Està boníssim i és molt fàcil! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario