Ingredients:
- Tomata (ha de ser gran i vermella)
- Ceba
- Pebre
- Xampinyons
- Alvocat
- Salsa de tomàquet
- Formatge Mozzarella ratllat
- Olives
- Pernil
- Pasta fullada
- Farina
(Aquests ingredients són un exemple, pots utilitzar el que vulguis per a la pizza per fer-la al teu gust)
Necessitem:
- Charola per al forn
- Corró
Procediment:
- Tallem en trossos petits tots els ingredients que volem posar la nostra pizza.
- Precalentem el forn a 200 °C
- Agafem la farina i la col·loquem en una superfície plana i completament neta
- Col·loquem la pasta fullada a sobre i amb el corró i aplanem fins que la pasta tingui una grossor d'1 a 2 cm.
- Posem la pasta al motlle (tallar la pasta que se surt del motlle si és necessari)
- Posem salsa de tomàquet a sobre la pasta (la quantitat que vulgueu)
- A sobre la salsa de tomàquet hi posem formatge mozzarella ratllat
- A continuació, posem tots els ingredients de la pizza a sobre.(hem de deixar la part exterior sense res).
- Enrotllem les cantonades una mica(que quedi una onada), com els d'una pizza normal.
- Ho posem al forn, fins que veiem que les cantonades estan dorades, no cremades.(aproximadament 20 minuts)
Ja tíndriem la nostre pizza feta!
No hay comentarios:
Publicar un comentario