martes, 17 de mayo de 2016

Pizza en 30 min


Ingredients:

  • Tomata (ha de ser gran i vermella)
  • Ceba
  • Pebre
  • Xampinyons
  • Alvocat
  • Salsa de tomàquet
  • Formatge Mozzarella ratllat
  • Olives
  • Pernil
  • Pasta fullada
  • Farina
(Aquests ingredients són un exemple, pots utilitzar el que vulguis per a la pizza per fer-la al teu gust)

Necessitem:

  • Charola per al forn
  • Corró

Procediment:

  1. Tallem en trossos petits tots els ingredients que volem posar la nostra pizza.
  2. Precalentem el forn a 200 °C
  3. Agafem la farina i la col·loquem en una superfície plana i completament neta
  4. Col·loquem la pasta fullada a sobre i amb el corró i aplanem fins que la pasta tingui una grossor d'1 a 2 cm.
  5. Posem la pasta al motlle (tallar la pasta que se surt del motlle si és necessari)
  6. Posem salsa de tomàquet a sobre la pasta (la quantitat que vulgueu)
  7. A sobre la salsa de tomàquet hi posem formatge mozzarella ratllat
  8. A continuació, posem tots els ingredients de la pizza a sobre.(hem de deixar la part exterior sense res).
  9. Enrotllem les cantonades una mica(que quedi una onada), com els d'una pizza normal.
  10.  Ho posem al forn, fins que veiem que les cantonades estan dorades, no cremades.(aproximadament 20 minuts)
Ja tíndriem la nostre pizza feta!

No hay comentarios:

Publicar un comentario