martes, 17 de mayo de 2016

HUMMUS

INGREDIENTS:


  • 1 tassa de cigrons
  • 3 tasses d'aigua
  • 2 cullerades de crema de sèsam
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 2 dents d'all
  • 1/2 culleradeta de sal
  • pebre vermell i julivert (per decorar)
  • suc de llimona
  • tahini
COM HO FEM?
  1. Poseu els cigrons en aigua durant 4 hores o durant tota la nit. Colar-los i posar-los en les 3 tasses d'aigua i fer-los bullir 1 hora (recomenable si és a foc lent) sense tapar.
  2. Poseu en el vas de la trituradora els cigrons, el suc de llimona, el tahini, els alls, la crema de sèsam, les 2 cullerades d'aigua i la sal i tritureu-ho fins que quedi una pasta fina.
  3. Aboqueu la pasta en un recipient i espolvoregeu el pebre vermell i el julibert i afegiu un rajolí d'oli.

No hay comentarios:

Publicar un comentario