- 1 tassa ( de cafè) de cus-cus integral
- 1 tassa ( de cafè) d'aigua
- 2 cullerades de salsa de soja
- sal i oli
- 1 pastanaga
- 1 cullerada de panses
- variat de brots tendres
- 6 olives
- 2 cullerades de blat de moro
- 8 tomàquets (xerri)
COM HO FEM:
- Poseu en un bol la tasseta d'aigua amb un rajolí de salsa de soja i d'oli. Poseu-o al microones o en un pot tapat fins que bulli.
- Un cop l'aigua estigui bullint hi afegiu el cus-cus, ho remeneu amb una forquilla fins que quedi tot empapat i ho tapeu amb un drap durant 3-4 minuts.
- Ratlleu una pastanaga i l'afegiu al cus cus al centre i al voltant hi afegiu els brots tendres d'enciams, tomàquets 8tallats per la meotat), les olives i el blat de moro.
No hay comentarios:
Publicar un comentario