martes, 17 de mayo de 2016

AMANIDA DE CUS-CUS

INGREDIENTS:

  • 1 tassa ( de cafè) de cus-cus integral
  • 1 tassa ( de cafè) d'aigua
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • sal i oli
  • 1 pastanaga
  • 1 cullerada de panses 
  • variat de brots tendres
  • 6 olives
  • 2 cullerades de blat de moro
  • 8 tomàquets (xerri)
COM HO FEM:
  1. Poseu en un bol la tasseta d'aigua amb un rajolí de salsa de soja i d'oli. Poseu-o al microones o en un pot tapat fins que bulli.
  2. Un cop l'aigua estigui bullint hi afegiu el cus-cus, ho remeneu amb una forquilla fins que quedi tot empapat i ho tapeu amb un drap durant 3-4 minuts.
  3. Ratlleu una pastanaga i l'afegiu al cus cus al centre i al voltant hi afegiu els brots tendres d'enciams, tomàquets 8tallats per la meotat), les olives i el blat de moro.


No hay comentarios:

Publicar un comentario