miércoles, 25 de mayo de 2016

Batut d'OREO

INGREDIENTS
  1. Quatre OREOS
  2. 125 ml de llet
  3. 3 boles de gelat de vainilla
  4. 200 ml Nata montada
  5. Una cullerada de sucre
PROCEDIMENT de BATUT
  1. En el recipient posem el gelat, la llet i les 4 galetes OREO.
  2. Ho batim tot amb la batidora de mà.
  3. Ja ho tenim. Ara ho posem a a la nevera
PROCEDIMENT de la DECORACIÓ
  1. Batim la nata montada
  2. Quan estigui espumosa, hi posem el sucre
  3. Seguim batint fins que estigui montada.
  4. Posem el batut dins un got.
  5. Posem la nata en una manga pastelera i la posem per sobre el batut.
  6. Si voleu, podeu posar-hi trossets d'OREO per sobre i una mica de ''sirope'' de xocolata.
I ja està! Així de fàcil!


No hay comentarios:

Publicar un comentario